Sproglig selskabsleg

Ovre hos BLOGBOGSTAVER faldt jeg over denne lille sproglige morsomhed, som jeg vil tillade mig at dele med læserne af denne blog. Det handler om at finde ud af hvilke to ens ord, som mangler i sætningerne:

Kom Petersen med bil?
Nej han ______ ______

Mutter forstår det med det samme
Men _______ ________ ingenting

Vil du blive til middag, spurgte far sin søster.
– Jamen far, svarede sønnen, – husk at ______ _______

Mors frikadeller er ikke så gode som Ullas
Jeg foretrækker ______ _______

Når man løber slår man ofte foden
Går man på _______, _______ det sjældent

Forfatter: Hans Henrik Juhl

Jeg hedder Hans Henrik Juhl, er 21

2 meninger om “Sproglig selskabsleg”

  1. Til Hans.
    Jeg synes, det er en ret god ide med bloggen, godt initiativ; men jeg synes, som Anders skriver, at det er en ret god ide, at skribenterne præsenterer sig selv inden de begynder at indsætte ordlege. Hvem er skribenterne, og hvad kan og vil de?
    Fortsat god blogging.
    -Julie KH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *