Absolutter

Fra Politiken (ja nemlig, igen Politiken) heute <http://politiken.dk/tjek/digitalt/internet/article844749.ece>:

Der er ikke noget mere irriterende, end når GPS’en påstår, at du nu kører ud over åben mark, mens du i virkeligheden kører på et stykke ny vej.

Det er lidt sjovt, for personligt synes jeg, at det er mere irriterende at:

 • forlægge hætten til en filtpen, så den tørrer ud og kun kan bruges til at dolke viskelædder-voodoodukker af Brian Mikkelsen med
 • købe 8 pund fjer i sin lokale kiosk og finde ud af, at man kunne have fået dem meget billigere, hvis man bare havde ventet til næste hverdag og købt dem i Netto
 • opdage, at ens afdøde barndomslabrador hjemsøger 4 elektrikerlærlinge, hvoraf de 2 er kattemennesker og har brødre i den russiske mafia
 • blive udsat for større doser radioaktiv stråling og mutere på upraktiske måder
 • træde i tyggegummi på en varm sommerdag
 • stå i kø bag snaksalige folk
 • få pest og dø
 • vække en sovende bjørn (som jo ellers ikke er farlig, hvis man blot er varlig)
 • vågne (i særdeleshed hvis man har sovet forud for opvågningen)
 • glide ned af en rutsjebane lavet af rustne barberblade og ende i et kæmpe fad fuld af alkohol
 • brække lemmer

… bare for at nævne nogle få eksempler. Men det er vel alt sammen smag og behag.

2 meninger om “Absolutter”

 1. Wooooow, stenet indlæg. En googl-ing på ‘Der er ikke noget mere irriterende end X’ giver for øvrigt flere absolutter:

  “iPhone 3GS – Køb iPhone hos billigste forhandler – Anmeldelse
  Der er ikke noget mere irriterende end ventetid!…”

  “Der er ikke noget mere irriterende end folk der absolut SKAL ligge helt oppe i røven på en, SÅ OVERHAL DOG! Det er pissefarligt og dumt. …”

  “… ikke noget mere irriterende end webshops der ikke har billeder af deres varer. …”

  “Der er dog ikke noget mere irriterende end folk, der ævler højt om personlige ting, når de snakker i mobilen i fx toget eller bussen. …”

  Der er også folk som man bare kan fornemme har tænkt længe over det:

  “Der er ikke noget mere irriterende end at komme kørende i inderste spor, og indhente en forankørende bil, hvor chaufføren synes at de skal køre i 2. / i nogle tilfælde yderste spor.”

  “Der er ikke noget mere irriterende, end når man tilslutter en USB Seriel konverter til et af de andre USB stik, og driveren geninstalleres og giver en anden COM port, end man fik dagen før!”

  “… Der er ikke noget mere irriterende end en nærig skuespiller. En der ikke tør tage på mærkelige udflugter og ikke tør lave fejl. …”

  “Der findes ikke noget mere irriterende, end en underviser, der ustandseligt trykker på sin kuglepen. Klik-klik-klik. Gad nok vide lidt mere om kuglepennens …”

  “Der er ikke noget mere irriterende end “GRATIS KONDOMER” i overskriften med efterfølgende tekst: “… kan vi ikke tilbyde, men blah blah …”

  “Og der findes ikke noget mere irriterende end støjende pumper, når man nu har sit akvarium i dagligstuen og faktisk havde til hensigt at sidde og nyde …”

  “Der er ikke noget mere irriterende end sådanne fralip i ulden, når man skal spinde.”

  “Der findes ikke noget mere irriterende end at være i en campingvogn, der ikke er i vatter.”

  “Der er ikke noget mere irriterende, end at stå med en halvfærdig bondage og så mangle et reb eller en karabinhage til en ophængning. …”

  “Der er ikke noget mere irriterende end at købe dykkerudstyr af en sælger, der bare er ansat til at promoverer de/de mærker butikken tilbyder, …”

  “… Der er da heller ikke noget mere irriterende end at blive rettet ved et selskab fordi man siger “bekræftigelse” i stedet for bekræftelse …”

  “Der er ikke noget mere irriterende end at stå på messen eller udstillingen og kæmpe med et roll-up, der står vaklende og er besværligt at få samlet. …”

  Der kan man bare se…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *